Accountant in Amsterdam vergelijken?

Plaats jouw accountant offerte aanvraag online en vergelijk de beste accountants en boekhouders in Amsterdam.

Hoe werkt het?

2. Kantoren worden digitaal geïnformeerd
Kantoren zetten binnen 24 uur een online offerte voor je klaar 

 

3. Vergelijk en bespaar
Plaats de offerte aanvraag anoniem. Bekijk en vergelijk de kantoren op diensten, locatie, prijs en reviews. Bepaal zelf met welk kantoor jij contact hebt.

Makkelijk en super snelle service. Binnen 24 uur mooie aanbiedingen ontvangen van goede accountants uit de regio.
Mido de Bruijn, Qresco website design
Plaats hier jouw offerte opdracht
Can't read the above security code? Refresh
Privacy 100% gewaarborgd
 
0
Opdrachten vandaag
0s
Laatst verstuurd

Accountant Amsterdam vinden?

Volledig digitaal & geautomatiseerd 

Plaats je opdracht. Na 24 uur ontvang je een e-mail met het aantal reacties. Klik en ga naar je persoonlijke vergelijkingspagina.

De vergelijkingspagina

Vergelijk de online offertes op je persoonlijke vergelijkingspagina op basis van diensten, reviews, locatie en prijs!

Ondernemers bevelen ons aan

Wat ondernemers die een Accountant in Amsterdam hebben gevonden over ons te zeggen hebben:

Schermafbeelding 2014-12-14 om 16.11.07“Ik deed mijn administratie altijd zelf. Nu heb ik via Whitfieldd een kantoor uit mijn regio gevonden die alles uit handen neemt. Goede service en scherpe prijs. Ik kan mij weer richten op ondernemen!”

favourite15favourite15favourite15favourite15favourite15 Marcel Verdongen

Schermafbeelding 2014-12-14 om 16.04.29“Ik had een administratiekantoor nodig die bij mij kon helpen met mijn administratie. Ik was niet tevreden met mijn huidige accountant. Binnen een dag was ik voorzien van verschillende online-offertes. Uiterst tevreden met het nieuwe kantoor en de besparing die gerealiseerd is! Whitfieldd bedankt!”

favourite15favourite15favourite15favourite15favourite15 Charlotte Jansen

Schermafbeelding 2014-12-14 om 16.08.37“Als grote organisatie is het niet makkelijk om een goede accountant te vinden. Dankzij Whitfieldd hebben wij een nieuw kantoor gevonden en een besparing gerealiseerd van € 7.800 euro op jaarbasis. Eindelijk een geautomatiseerd kantoor gevonden met snelle service, goed kwalitatief advies en een scherpe prijs.”

favourite15favourite15favourite15favourite15favourite15 Karel Blaaswijk

Zoek je een goede accountant of boekhouder?

Plaats een opdracht

Ontvang en bekijk binnen 24 uur online-offertes

Vergelijk kantoren

Vergelijk de beste kantoren en bepaal zelf met wie je contact wilt!

Klik hier en plaats jouw offerte opdracht online!

Algemene toelichting: Accountant Amsterdam

Bent je net als vele ondernemers en particulieren op zoek naar een accountant, administratiekantoor of belastingadviseur in Amsterdam? De accountants en administratiekantoren in Amsterdam bieden u goede service tegen de beste prijs. Zo zijn er ontzettend veel ondernemers die hun administratieve problemen opgelost zien worden via Accountant-spiegel.nl. Je vindt hier dan ook vele kantoren die verschillende specialisaties hebben en vele diensten aanbieden.

Plaats eenvoudig Accountant Amsterdam offerte aanvraag en de kantoren zullen binnen 24 uur een online-offerte klaarzetten. Bekijk deze met 1 klik op de muis en selecteer zelf de kantoren die je interessant vindt. Op deze manier ontvang je eenvoudig meerdere offertes van accountants en administratiekantoren.

Accountant Amsterdam ZZP of administratiekantoor Amsterdam ZZP

Amsterdam kent veel ZZP’ers. Natuurlijk willen ZZP’ers ook graag een goede boekhouder. Dat kan  door het grote aanbod in accountants en administratiekantoren in Amsterdam die een goede diensten en service pakket aanbieden voor goede prijzen. De aangesloten kantoren kunnen je goed op weg helpen.

Accountant Amsterdam BV of administratiekantoor Amsterdam BV

Accountant Amsterdam heeft veel ondernemers met verschillende juridische vormen. Daar speelt de algemene accountant of het administratiekantoor heel goed op in. Er zijn genoeg  kantoren in Amsterdam die zijn gespecialiseerd in het helpen van BV’s. Je kunt bij verschillende kantoren terecht voor bijvoorbeeld de controle op de boekhouding of het verzorgen van de gehele boekhouding. In Amsterdam zijn er ook genoeg accountant en administratiekantoren die gespecialiseerd zijn in het helpen van BV’s met een BV-holding structuur.

Accountant Amsterdam MKB of administratiekantoor Amsterdam MKB

De gemiddelde ondernemer in Amsterdam zit er goed bij. Je kunt in Amsterdam dan ook een accountant of administratiekantoor vinden die net dat beetje extra service kan aanbieden. Er zijn genoeg kantoren die 24/7 inzicht geven of zelfs accountant of administratiekantoren die ook in het weekend bereikbaar zijn.

Accountant Amsterdam VOF of administratiekantoor amsterdam VOF

Wat je in de straten van Amsterdam veel tegenkomt zijn de zelfstandige accountants en administratiekantoren. In veel gevallen werken deze samen met grotere kantoren om ondernemers volledig te kunnen ondersteunen.

 

Wie zijn wij

Whitfieldd.com is met 15.000 + kantoren een vergelijkingssite voor accountants en administratiekantoren. Een platform waar ondernemers hun positieve en negatieve ervaringen kunnen delen. Whitfieldd.com wil ondernemers hiermee een stem geven en zo de markt transparanter maken. Hierdoor stimuleren we een goede dienstverlening en een goede prijsstelling.

Hoe wij werken

Whitfieldd.com is de vergelijkingssite voor accountants en administratiekantoren. Met meer dan 15.000 kantoren kent het netwerk de beste en de scherpst geprijsde accountant en administratiekantoren van Nederland. Het enige wat u hoeft te doen is een opdracht plaatsen en het systeem zal automatisch het netwerk informeren.  U ontvangt van hen online offertes en u kunt dan een beslissing nemen op basis van wat belangrijk voor u en uw bedrijf is. Onze diensten zijn volledig gratis te gebruiken en er is geen verplichting om door te gaan met een van de offertes.