Bespaar tot 40%

Ontvang gratis en vrijblijvende offertes van accountants of administratiekantoren uit uw regio.

Dankzij Whitfieldd heb ik €3500,- per jaar weten te besparen op mijn boekhoudkosten! Super snelle service. Offertes in een vergelijking ontvangen en daardoor makkelijk geld weten te besparen.
Mido de Bruijn, Qresco
StartMeUp: Plaats uw offerte opdracht
 

Dit is hoe wij het juiste kantoor voor u vinden

Volg deze 3 stappen en ontvang meerdere offertes. Zo simpel is het:

Onze gebruikers bevelen ons aan

Wat onze gebruikers over ons te zeggen hebben:

Schermafbeelding 2014-12-14 om 16.11.07“Ik deed mijn administratie altijd zelf. Nu heb ik via Whitfieldd een kantoor uit mijn regio gevonden die alles uit handen neemt. Goede service en scherpe prijs. Ik kan mij weer richten op ondernemen!”

favourite15favourite15favourite15favourite15favourite15 Ceryl Bane

Schermafbeelding 2014-12-14 om 16.08.37“Als grote organisatie is het niet makkelijk om een goede accountant te vinden. Dankzij Whitfieldd hebben wij een nieuw kantoor gevonden en een besparing gerealiseerd van € 7.800 euro op jaarbasis. Eindelijk een geautomatiseerd kantoor gevonden met snelle service, goed kwalitatief advies en een scherpe prijs.”

favourite15favourite15favourite15favourite15favourite15 Karel Blaaswijk

Schermafbeelding 2014-12-14 om 16.04.29“Ik had een administratiekantoor nodig die bij mij kon helpen met mijn administratie. Ik was niet tevreden met mijn huidige accountant, Binnen een dag was ik voorzien van een verschillende offertes in een mooie vergelijking. Uiterst tevreden met het nieuwe kantoor en de besparing die gerealiseerd is! Whitfieldd bedankt!”

favourite15favourite15favourite15favourite15favourite15 Charlotte Jansen

Gratis en vrijblijvende offertes van 5 accountants en administratiekantoren

[popuppress id=”956″]

Wie zijn wij

Whitfieldd.com is met 15.000 + kantoren een vergelijkingssite voor accountants en administratiekantoren. Een platform waar ondernemers hun positieve en negatieve ervaringen kunnen delen. Whitfieldd.com wil ondernemers hiermee een stem geven en zo de markt transparanter maken. Hierdoor stimuleren we een goede dienstverlening en dwingen we scherpe prijzen af.

Hoe wij werken

Whitfieldd.com is de vergelijkingssite voor accountants en administratiekantoren. Met meer dan 15.000 kantoren kent het netwerk de beste en de scherpst geprijsde accountant en administratiekantoren van Nederland. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen wat u wilt en wij zullen u matchen met het juiste kantoor. U ontvangt van hen offertes en u kunt dan een beslissing nemen op basis van wat belangrijk voor u en uw bedrijf is. Onze diensten zijn volledig gratis te gebruiken en er is geen verplichting om door te gaan met een van de offertes.